Tuesday, 1 October 2013

Talven portilla - kohti levynjulkkareita!


Levy julkaistaan 21.11.2013!

Digijakelun myötä tulet löytämään Provocative Dreams levyn marraskuun lopulla mm Spotifysta ja iTunesista, sekä n. 30 muusta digitaalisesta musiikkipalvelusta. Fyysistä levyä myydään Backstage Rockshopissa. Josta voit tilata sen ennakkoon jo nyt osoitteesta:

http://www.backstagerockshop.com/fi/shop/musiikki/passing+human+parade+provocative+dreams+cd

Alla olevasta linkistä voit kuunnella levyn ensimmäisen biisin High Voltage. Koko levy on tulossa myös ennakkokuunteluun ennen julkaisua, ajankohta ja paikka tiedotetaan myöhemmin!Levynjulkkarit juhlitaan Helsingissä Allotriassa 20.11.2013. Koska pikkujoulukausi starttaa samoihin aikoihin, nämä juhlat vietetään keskiviikkona ennen puoltayötä niin että jokainen omalla vastuullaan ainakin annettujen aikataulujen puitteissa pääsee seuraavana aamuna töihin :) Julkkareista on tulossa erikseen fb-eventtiä ja mainosta lähempänä ajankohtaa. Livenä biisit saavat uuden muodon ja paraati levystä poikkeavan kokoonpanon. Harjoitukset alkavat pian kahden sellistin, pianon ja perkussioiden voimin. Tästä lisää blogausta pian!

Levyt ovat tällä hetkellä painossa ja jännityksellä odotan valmista lopputulosta. Mesenaatit saavat levynsä heti kun ne painosta tulevat, muut joutuvat odottelemaan julkaisupäivää. Sonic Dreaming -lehdet ehtivätkin jo toisesta painosta saapua, postitan ne levyjen kanssa samaan aikaan tilaajilleen. Tilaajat saavat kiitos-tekstillä ja allekirjoittaneen nimmarilla koristellun numeroidun lehden.

Tämä on ollut haastava ja työläs projekti, vielä viimeisiä taskeja jäljellä. Nettisivut ovat työnalla. treenaus keikkaa varten,  julkkarijuhlat on tarkoitus kuvata, loppuvuodesta editoidaan tästä parin vuoden mittaisesta matkasta kertova DVD kasaan. Viime yönä pidin unessa loputtoman kiitospuheen, jonka halusin sanoa kaikille mukana olleille, näin myös unta että lähdin lomalle. Aamulla heräsin kipeänä ja jouduin jäämään kotiin. Loma lienee kaukainen haave, mutta se kiitospuhe on vielä pidettävä. Olen kohdannut mahtavia, upeita ihmisiä matkan varrella. Puhe olkoon siis uusien tulevien nettisivujen ensimmäinen virallinen postaus.

Lokakuu, vanha kansa juhli kuunvaihdetta talven porttina. Tästä käyden, vielä seuraavaa ja viimeistä ponnistusta kohti. Ja sen jälkeen? Suuri Tuntematon

"Walk with me
stars shall be our guardians
stars in our fiery eyes"

Mukavaa syksyä
t- AnninaNo comments:

Post a Comment