Sunday, 7 July 2013

Sonic Dreaming

Helteistä heinäkuuta työpajalta! 
Työnalla on ensimmäinen koekappale Sonic Dreaming -lehdestä/kirjasta. Viime keväänä mesenaatti.me-sivuston kampanjassa oli tarjolla yhtenä vastikkeena lehtinen, joka sisältäisi musiikkimietteitä ja dokumentaatiota projektista.  Aikataulut toki ovat heittäneet häränpyllyä jo moneen kertaan, mutta tässä vihdoinkin syntymässä koekappale josta alla paljastettakoon työpöydällä kesken oleva etukannen luonnos nro 1 sekä muutaman lyriikkasivun luonnoksia. Minut tuntevat voivat arvata että lopputulos tuskin tulee näyttämään enää tältä, ehdinhän muuttaa mieltäni vielä moneen kertaan :) 

 


Ensin mietin että olisin pakannut kirjaseen vanhempia blogikirjoituksiani, mutta koska huomasin että pelkästä blogista tulisi satasivuinen paketti (+että ne kirjoitukset voit lukea tästä blogista) päätin tehdä jotain muuta. Haluankin kertoa teille tarinan inspiraatiosta. Minulle inspiraatio voi olla computational couture, 3D printteri, 20-luvun uimahousut, tai metron jarrutusääni. Tätä projektia tehdessä olen ollut innoissani vuorotellen monista asioista, silti niiden yhdistävä tekijä on modernin uni. Haltioituminen uusista (vanhoista) asioista sekä teknologiasta ympärillämme. Tiedän että olen kuin teini, joka löytää Doorsin vuonna 2013. Monet sukupolvet aikasemmin ovat jo kuluttaneet vinyylit puhki, silti se joku tietty biisi on juuri nyt minulle se uusi ja ajankohtainen. Haluan pitää silmäni auki, haltioitua. Tiedän että olen vasta tutkimusmatkani alkupisteessä. Sonic Dreaming on siis monologi musiikista ja toki myös mahtavan tiimin esittely. Levynkansien tila on rajallinen, on demand-lehteen voi onneksi tuutata niin monta sivua kuin haluaa. Tarkkaa lähetyspäivää en uskalla lehdille vielä luvata, riippuu vähän siitäkin milloin levyt saadaan painosta, lähtevätkö samaan aikaan syksyllä? Kerron kun tiedän miten etenee!

Mitäs muuta tapahtuu? No ensi viikolla jos aikataulut suovat, jatkuu miksaus! Haunted-biisi on tauon aikana saanut perkussioraitoja, jotka pian laitellaan paikalleen. Hitaasti mutta varmasti maalia kohti!

monin tuntemattomin kesäterveisin
Annina


No comments:

Post a Comment