Saturday, 4 May 2013

Post Production - toukokuiset terveiset työpajalta

Maratoninmittainen to-do lista lyhenee vähitellen.
Musiikkimatsku on toimitettu Studio Kekkoselle ja levyn miksauksia aloitellaan toukokuun puolivälissä. Näillä näkymin ensimmäinen versio valmistuu omalle kriittiselle raadille kuultavaksi kesäkuun alkuun. Oman aikansa tulevat vielä viemään julkaisun ja jakelun suunnittelu ja siitä sopiminen eri tahojen kanssa. Tottakai haluan että levyni löytää kuulijoita, mahtavinta on jos joku sen myös jaksaisi arvostella. (haluatko arvostella? ilmoittaudu minulle passinghumanparade(at)gmail.com, saat kopion kun levyt ovat lähdössä postitukseen) Ja jäljellä ovat toki vielä painotyöt, digipackin graffat, label, korujen paketointi ja lehden taitto mesenaatti-tilaajille.

Korujen materiaalit ovat valmiina ja ensi viikolla jos aikataulut suovat, pääsen lähettämään ja toimittamaan niitä omistajilleen. Huom!! kaikki tilaajat eivät ole vastanneet vielä toimitusosoitetta ja mallia koskevaan emailiin. Holvin kautta sain vain email-yhteystiedot, joten niistä käsin on arvailtava tilaajan henkilöllisyys. Vain vastaamalla kyselyyni voit ilmaista kuka olet ja minne postin tulisi kulkea!! Korupostiin jo vastanneiden ei tarvitse tehdä mitään. Jos annoitte osoitteen, korut matkaavat postin mukana. Jos sovimme että treffataan, niin ollaan yhteyksissä vielä erikseen tästä. Levyn ja lehden osalta aikataulut valitettavasti elänevät jälleen, tästä lisää pian!

Olen odottanut että pääsen tuunaamaan graffoja omalle projektilleni! Leipätyöni on graafinen suunnittelu ja graafisen tuotannon ohjaus. Hauskinta tällä kertaa on kuitenkin se että olen vihdoinkin itseni asiakas :) Ja kun maailma on rajaton, niin projekti on haastava. Mitä teet kun voit tehdä mitä vaan? Se selviää kun pääsen taittamaan. Yritän olla armollinen itselleni. Usein olen armoton pilkunviilaaja. Haluan luoda yhtenäisiä visuaalisia kokonaisuuksia, tarkoitusta palvelevan muodon, valita oikeat materiaalit tuotteelle. Nyt saan vastata omia kriittisiä standardejani.

Paljon jää vielä tekemistä. Videomatskut makaavat kovalevyn kätköissä. Mesenaatin kautta shoppaillut DVD.t  Julkkareiden suunnittelu, livesetin kasaus. Askel askeleelta opettelen matkustamisen kärsivällisyyttä. Avainsana on aika. Kärsivällisyyttä toivon myös ystäviltäni, olen torpannut monta menoa, jättänyt väliin paljon. Mutta tämä täytyy viedä valmiiksi nyt. Sen jälkeen, pitäkäämme juhlat, ehkäpä useammat!

Palaamisiin
Monin tuntemattomin terveisin
Annina

ps. löytöjä studio kekkoselta: Omnichord - manuaalien aateliaNo comments:

Post a Comment