Monday, 8 April 2013

Neon Blues

Kuvittele art deco-tyylisten pilvenpiirtäjien hallitsema kaupunkikuva. Kuvittele neonvalojen kaikissa väreissä palava nestemäinen tulimeri. Kuvittele modernin unelma, jonka ulottumattomiin haluat hetkeksi paeta.

Neon blues on kappale kaupunkilaisista.
Kappale jossa haaveillaan hiljaisuudesta minne liikenteen ääni ei kuulu, kirkkaasta taivaasta valosaasteen ulottumattomissa. Haavekuva, lopulta kuitenkin kertoja(t) jäävät omasta tahdostaan savusumun keskelle, koska kaupunkilaisia sydämeltään ikuisesti.

I wanna get close to the stars
Gaze at them with you
Without the neon lights
The neon blues

Halusin kappaleesta alusta asti dueton. Ja seurakseni studioon viimeisenä äänityspäivänä sen saapui laulamaan Mikko aka Afromikko. Tässä preview laulukoppiin.


Passing Human Parade - Studio Diary - Neon Blues from passing human parade on Vimeo.


Nyt se on sitten äänitetty! Yhdeksän biisiä purkissa ja iso kasa raitoja editoitavana. Seuraavan viikon siivoan ja editoin raitoja paikoilleen, sen jälkeen luovutan materiaalin miksaajan käsiin. Loppukuusta matsku viimeistellään Studio Kekkosella. Kiitos koko mukana olleelle jengille ja kiitokset mesenaateille; teidän tuellanne pääsemme miksaamaan. Ja viimeisenä päivänä saimmekin studioon spesiaalivieraan, kun mesenaattimme Segu kävi kuuntelemassa mitä olemme äänittämässä. Yhteisörahoittaminen on ihmeellinen hieno asia.Next: post production!

No comments:

Post a Comment