Sunday, 10 March 2013

Kohti kevättä, valoa ja viimeisiä studioita !

Kaikki alkaa olla valmista puuttuvien laulujen äänitystä varten ja äänityspaikka vaihtuu lempäälästä Helsinkiin ja Stereotypen studioon. Miksaus on alustavasti sovittu huhtikuun lopulle. Toukokuussa lähtee siis paketti painoon ja toivottavasti pysymme vielä luvatussa 31.5.2013 aikataulussa mesenaattiin osallistuneille sekä levyn ennakkotilaajille. Jos jotain yllättävää tapahtuu aikataulun kanssa, olen yhteyksissä mesenaatteihini henkilökohtaisesti. Ja juu levy lähtee postissa vain siis edellämainituille osallistujille, levykaupoista ostajat saavat odotella ensi syksyyn.

Virallinen julkaisu koittaaa siis syksyllä ja samoin julkkarikeikka luvassa vasta syksyllä. Tämä siksi, että haluan tarpeeksi aikaa myös julkaisun valmisteluun ja kesällä on kyllä pakko myös hengähtää ja tuijottaa hetki tyhjyyteen, ja muutoinhan porskutan kesän töissä siviiliduunissani.

Levyn ennakkotilauksia otetaan vastaan vielä poikkeuksellisesti 15.4. asti Mesenaatin projektisivulla: http://www.mesenaatti.me/projects/passinghumanparade/ Klikkailemalla aktiivisia tuotteita tilauksesi ohjautuu Holvin verkkokauppaan. Samoin kampanjan koruja voi tilata 15.4. asti samassa osoitteessa, sen jälkeen pulju sulkeutuu hetkeksi ja keskityn tilausten viimeistelyyn ja toimittamiseen. Korut, kirjat, lehti, levynkannet, paketointi = php-lahjapaperi ja kortit, korujen pakkaukset. Hommaa riittää vielä. + Ennen miksausta vielä levylle jäävien midiosioiden tarkistusta. Mutta kuten aiemminkin olen todennut, rakastan sitä mitä teen. Aivan sama vaikka menisi kellon ympäri samoilla silmillä, en vaihtaisi päivääkään pois. Tämä on projekti jonka haluan tehdä, viedä loppuun, tuoda teille. Toivon hartaasti että pidätte lopputuloksesta. Ja syksyllä sitten juhlitaan!

Tässä vielä muistinvirkitykseksi kuvat koruista ja huom nämä saatavilla vain nyt ja tässä. Syksyllä puhaltaa uudet tuulet. Niistä myöhemmin lisää. Ja seuraava blogi onkin sitten studiopäiväkirja Stereotypeltä äänitysten parista. Palaamisiin pian!
No comments:

Post a Comment