Wednesday, 9 January 2013

Studio Diary 6.1. & 8.1.

Sunnuntai: Lempäälä, Tiistai: Studio Kekkonen.
Purkissa ovat laulut kappaleisiin: Chernips & The Presence of the Past
Sekä kitarat seuraaviin: Passing Human Parade (levyn nimibiisi), Ghostly, Neon Blues ja High Voltage. Kitarat soitti nauhalle pitkäaikainen yhteistyökumppanini usean bändin ja levyn ajalta: Tuvalun Antti Harmainen. Kiitos! Viimeistä vaille valmiit alkavat olla myös biitit by Fanu & Recue, ensimaistiaisia voi kuunnella kitaraklippien taustalta.
 Work in progress: Chernips. Kuvittele itsesi tuulisella ja kivisellä rannalla, viktoriaanisella ajalla. Elämä on armoton. Tyrskyt lyovät jalkoihisi, korsetti kiristää. Chernips on hetki, jolloin katsoit aaltoja, jotakin tuhoisaa mielessäsi, mutta jäitkin istumaan rannalle. Sen jälkeen nouset ja käännyt uudestaan kohti sitä mistä olet tullut.


Passing Human Parade - Studio Diary 6.1.2013 from passing human parade on Vimeo.


Work in progress: Passing Human Parade. Toinen äärilaita jossa annamme luvan tanssia aamuun asti kunnes väsymys vie voiton. Put on your dancing shoes. Taustalla Recuen biittiä!

Passing Human Parade: Studio Diary 8.1.2013 from passing human parade on Vimeo.Tuottaja-Antinranta kulkee pipo syvällä päässä. Yöllä kotona huomasin että saippua ja shampoo ovat loppuneet, pesen hiukset tiskiaineella. Aamulla menen kauppaan, ostan Riffin, mutta unohdan saippuan ja shampoon. Keskiviikkona muistan etten koskaan lukenut Riffiä. Tyhjinä hetkinä editoin raitoja, kirjoitan emaileja, työstän yhteisörahoituskampanjaani, luen crowdfunding oppaita netissä, suunnittelen seuraavia äänityksiä ja työvaiheita, yritän ehtiä harjoittelemaan omia osuuksiani.


Tavastian keikan jälkeen seuraava suuri ponnistus on levyn piano-osioiden äänitys Järvenpäässä. Harjoittelun alle siis seitsemän kappaleen pianot. Kiireisiä aikoja, mutta tiedätte minut .. pitää olla tarpeeksi tekemistä koko ajan.


Monin tuntemattomin terveisin
Annina

      

No comments:

Post a Comment