Friday, 18 January 2013

Puolivälissä matkaa

Aika niputtaa tapahtuneet asiat ja aikatauluttaa seuraavat.
Mesenaatti-kampanja on puolivälissä ja niin alkaa olla levyhommakin.

Suurin osa levyn pohjista on äänitetty. Tiistaina äänitettiin pianot, edellisellä viikolla kitarat, rummut ovat loppusuoralla, jouset on tehty + haitari, muutama uusi jousijuttu on tulossa, kantele puuttuu vielä, samoin midillä tehtävä huristelut puuttuvat, muutoin se onkin sitten siinä! Laulut: kaksi biisiä on laulettu, kahdeksan biisiä on laulamatta. Vielä täytyy varata yksi virallinen äänityspäivä puuttuvia instrumentteja varten ja sopia laulujen äänityspäivät. Laulujen kanssa voikin hetki vierähtää. Tämän päälle tulee myös kaiken jo äänitetyn editoinnin aloittaminen. Pikku hiljaa mutta varmasti kohti miksauksia kuitenkin kuljemme!

Alla yksi klipsu pianoäänityksistä. Järvenpään Jalostamon Neumeyerillä soiteltu. Katsotaas jos tuossa editointia alotellessa saisin nettiin enemmänkin pianoklipsuja kuultavaksi. Tiedoksenne: Näitä ei muuten looppailtu.

Passing Human Parade - Studio Diary 15.1.2013 from passing human parade on Vimeo.Mesenaatti.me! edistyy hiljakseen. Suuri kiitos teille, jotka olette jo mukana! Te olette tärkeitä, rakkaita, teidän avullanne tämä tehdään valmiiksi, yhdessä. Mutta tarvitaan lisää ihmisiä jengiin. Ystävät! tulkaa mukaan! Kertokaa tästä eteenpäin, osallistukaa!  Tahtia täytyy tiivistää jotta maali saavutetaan. Mitä tapahtuu jos summa ei täyty? Se tarkoittaa että levyn miksaukset siirtyvät reilusti eteenpäin. Julkaisupäivä siirtyy, painatus siirtyy hamaan tulevaisuuteen. Olen luottavainen, mutta tarvitsen teitä ihan jokaista, jokaista 7 € summaa. Tämä levy on minun lapseni, lemmikkini, valoni. Toivon kovasti että kuljette kanssani.


http://www.mesenaatti.me/projects/passinghumanparade/

Ensi viikon työlistalla ovat vihdoin ja viimein vastike-listalla olevien korujen prototyypit. Pahoittelut aikataulujen venymisestä. Työn määrä suhteessa aikaan on yllättänyt allekirjoittaneen. Mutta nyt vihdoinkin pääsen tähän vaiheeseen; siirtämään luonnokset vektoreiksi. Sen jälkeen teettämään laserilla protot. Prototyyppien kuvat tulevat facebookkiin ja tänne blogiin. Pääsette siis kommentoimaan ja vaikuttamaan lopullisten korujen ulkoasuun.

Tässä loppuun vielä Tavastialla eturivistä kuvattu klipsu kappaleesta "Haunted" Klipin lahjoitti meille Eetu Pellonpää. Kiitos! hyvä fiilis.

Nyt, hyvää viikonloppua
monin tuntemattomin terveisin
Annina


Passing Human Parade - Haunted - Filmed from the front row from passing human parade on Vimeo.1 comment:

  1. Olen nyt katsonut kaikki videot (jotkut jo useampaan kertaan)Itku tuli;) liekkö syynä sinä ja lahjakkuutesi vaiko kaikki ne menneet vuodet. Olet enkeli ja sinulla on lahja. Mukana ollaan! rakkaudella Miia

    ReplyDelete