Sunday, 30 December 2012

Tervetuloa 2013

Kuka menneitä muistaa sitä tikulla silmään, siispä katsaus uuteen vuoteen, josta onkin tulossa poikkeuksellisen jännittävä! Tulossa kaksi isoa asiaa:  PHP-levyn julkaisu! ja Tuvalun 10-vuotisjuhla! Maailma ei räjähtänyt joulukuussa 2012,  se on edelleen/jälleen upea ja ihmeellinen, mahdollisuuksia täynnä.

Piano ja laulut ovat vain osa tarinaa. Php.n levy ei syntyisi ilman seuraavia artisteja!  (Nimien perässä linkkejä joista voitte käydä tsekkaamassa heistä lisää)


Muusikot:
Aleksi Santavuori: Viulu  http://www.sinfonialahti.fi/  & http://narinkka.com/ 
Anna-Riikka Kiesi: Viulu
Antti Harmainen (Tuvalu) Kitarat  http://tuvalu.ws/
Essi Toivonen: Sello
Fanu: Rytmit  http://fanumusic.com/ 
Iida-Vilhelmiina Laine: Sello
Janne Masalin (Tundramatiks) Haitari http://www.tundramatiks.com/
Mikko (The Duke)Vieraileva solisti http://thedukemusic.com/ 
Recue: Rytmit http://www.recue.net/
Suvi Gräsbeck: Kantele

Visuaalien kanssa ovat auttaneet seuraavat ihanat:
Anne-Mari Pahkala: Vaatesuunnittelu http://www.annemaripahkala.fi/
Heli Hirvelä: Valokuvat http://helihirvela.com/
Nina Maaninka: Valokuvat & Elokuvaus  http://www.ninamaaninka.fi/

ja Tavastian keikalle saapuu spesiaalisetin kanssa:
VJ Hellstone: VJ materiaalit  http://vimeo.com/vjhellstone

Äänityksissä auttavat: Julius Mauranen ja Jouni Korhonen, erityismaininta Aava Uusikuulle, eli Anne Tarvaiselle, joka on paitsi pitkäaikainen lauluopettajani, auttaa myös laulujen äänityksissä.

Lisäksi kiitos kullanarvoisille apulaisilleni, siskolleni, ystävilleni, spesiaalikiitos muusalleni. Ihan mieletöntä! Tehdään tästä yhdessä ensi vuoden puhutuin genren raja-aitoja kaatava levy.

Keskiviikkona se sitten aukeaa; mesenaatti-kampanja. kampanjan videon voi käydä katsomassa jo täältä: https://vimeo.com/56518902

Mesenaatin vastikelistan avauduttua bongaatte sieltä termin Passing Human Parade -riipus.
Tästä on tulossa tarkempaa kuvaa/valokuvaa heti kun mallit on valmistettu. Riipus on abstrakti symboli, joka tehdään lasercut-tekniikalla. Toisessa korussa materiaalina on akryyli ja toisessa puu. Mallikappaleet eivät joulukuun järjettömän kiireen takia ehtineet vielä valmiiksi, joten tammikuulle menee. Mallikappaleet tulevat nähtäville tavastian keikan jälkeisellä viikolla (toivottavasti). Eli siis heti kun allekirjoittanut ehtii käydä ne teettämässä ja valokuvaamassa sen jälkeen.  Riipuksia halajavat voivat odotella kampanjan puoliväliin, jos ei uskalla näkemättä ostaa :) Olen pyöritellyt jo jonkin aikaa erilaisia ajatuksia omasta korumallistosta. Näillä elämän aikatauluilla, se on vielä kokonaisuutena mahdoton ajatus toteuttaa. Mutta riipus olkoon ensimmäinen askel sinne suuntaan.  Visuaalisena suunnittelijana olen ihastunut tekniikkaan ja materiaaleihin ja omistan itsekin useita laserleikattuja koruja. Ihanaa päästä tutkimaan tätä mahdollisuutta!

Muut vastikkeet ovat aika selkeitä; levyjä ja keikkaa. Lyriikkasessio vaatii ehkäpä selvennystä. Omat lyriikkani jatkavat varmasti mielipiteiden jakamista puoleen ja toiseen, mutta uskaltaudun tarjoamaan silti yhtenä vastikkeena työpajaa, jossa autan sinua lyriikkasi/runosi/muun tekstisi kanssa.
Olen jo jonkin aikaa pyynnöstä oikolukenut muutamien kirjoittajien tekstejä. Minusta piti alunperin tulla toimittaja, olen opiskellut alaa jonkin verran, tehnyt alan töitä pätkittäin silloin tällöin, kirjoittanut haastatteluja, tiedotteita, puheita, uutisia. Olen kirjoittanut useamman kirjanraakileen odottamaan laatikkoon, sekä julkaistut lyriikat useammalle levylle. Vuonna 2011 minut esiteltiin kirjassa: Kirosäkeet – 20 uuden suomirockin sanoittajaa (Tuukka Hämäläinen) Jos koet että minulla voisi olla jotain annettavaa sinulle, niin tsekkaa lyriikkasessio mesenaatin vastikkeista. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kerrot missä haluat apua, lähetät minulle aiheeseen liittyvät materiaalit etukäteen, haastattelen sinua hieman siitä mitkä ovat tavoitteesi ja mihin tekstilläsi pyrit ja sen jälkeen tapaamme työhuoneellani 2h kestävässä sessiossa jossa autan sinua haluamiesi kohtien kanssa.  Jos sinulle tulee mieleen mitä tahansa kysyttävää vastikkeista, kampanjasta, ota rohkeasti yhteyttä. Vastailen facebookissa. Minulle voit lähettää viestejä ja kysymyksiä, vaikka emme olisi "kavereita" en ole rajannut sivuni asetuksia.

Toinen iso juttu: Tuvalu täyttää 10 vuotta! Vuosiin mahtuu paljon iloa, irvistelyä, käsittämättömiä tapahtumia, kreisibailua kuten myös itkua ja hammasten kiristelyä. Tuvalu on kirvoittanut kriitikoiden kielenkantoja keksimään toinen toistaan lennokkaampia vertauksia aiheesta "en ymmärrä, enkä tykkää", onneksi meillä on myös ihania vannoutuneita faneja jotka tykkäävät! Itse tykkään kaikista joilla on mielipide. Hienointa on se kun musiikki herättää, puhuttelee, ihastuttaa tai vihastuttaa. Passiivisuus on pahinta. Katsotaan mitä keksimme juhlan kunniaksi. Ainakin voisin keräillä daktaaliavaruus-blogiin muutamia muisteloita vuosien varrelta.

Jännittävää Uutta Vuotta 2013!

No comments:

Post a Comment